close
Bolig

Sådan kan du give din bolig det fedeste look

Hvis du er træt af at måden, som din bolig er indrettet på, så kan du heldigvis gøre mange ting, for at pifte den op. Måske synes du at dit inventar er kedeligt? Det kan være du drømmer om masser af farve og kulør, i stedet for boligens hvide vægge? Du kan give din stue, spisestue eller andre rum et helt nyt liv. Læs med her.

Belysningen kan faktisk have stor betydning for, hvordan rummet opfattes og føles. Lys er med til at give hygge, og for kraftigt lys, kan være træls at se på. Hvis du gerne vil skabe atmosfære, kan det være, at lys fra Philips Hue sortimentet er noget for dig.

Phillips Hue dækker over intelligente pærer og lamper, som kan bruges i hele hjemmet. Phillips Hue, er blødt lys, som kan fås i flere farver. Phillips Hue kan synkroniseres med blandt andet tv, sådan at der kommer flere lyseffekter når du ser en film f.eks. Lys fra Phillips Hue, kan være med til at give en hyggelig stemning, med masser af kulør.

Dette kan du gøre for at give liv til væggene

Hvis du synes, at væggene er ved at være kedelige at se på, så kan du f.eks. anskaffe dig noget sjovt tapet. Du behøver ikke dekorere hele boligen, med blomstertapet, nu og dage kan man også få fototapet. Hvis du gerne vil have knald på farverne, så kan du eventuelt sætte tapet op på en enkelt væg i et rum. Det kunne f.eks. være et foto af bambus, eller en smuk grøn skov.

DIY – projekter

Hvis du har nogle gamle møbler, som er i en kedelig brun farve, eller har synlige tegn på slid, så kan du male dem. Ikke nok med at du giver nyt liv til dit inventar, så er det sjovt at lave gør-det-selv projekter.

Du kan også gå på opdagelse i en genbrugsbutik og finde alverdens sjove møbler, som du eventuelt kan male. Et andet godt tip til at give boligen liv og farve, er ved at anskaffe en masse smukke grønne planter eller farverige blomster.

modpress

Forfatteren modpress

Efterlad en kommentar