close
Livsstil

Mind dine elskede

Livets cyklus indebærer død, hvilket for mange mennesker er et meget ømt samtaleemne og derfor vigtigt, at man alle sammen mindes om og ikke glemmer de døde, men husker deres aftryk på vores alles liv. Netop det sidste punkt her med at mindes de personer som desværre er afgået ved døden finder jeg utrolig vigtigt, da de har haft et helt liv og derfor ikke skal glemmes.

For mange mennesker og i mange kulturer fejrer man døden, da de nu har klaret alt hvad de skulle på denne jord og derfor skal afsted på ny til et andet sted. Denne tro er utrolig romantisk, da deres energi i det nye sted bliver baseret på, hvor gode folk på jorden er til at mindes de selvsamme personer. Af netop denne årsag har man i de selvsamme kulturer også altid minde tavler, borde eller pladser, hvor man som navnet antyder minder de afdøde. Dette gør man via deres billeder, lys og deling af sjove og alvorlige minder.

I helt andre kulturer som herhjemme i Danmark mindes man personerne ude ved deres gravsteder eller i vores daglige tale og gang. Her er det ikke unormalt at have nogle årlige dage, hvor man tager en hel familie ud til en gravplads og deler minder om den afdøde. Ligeledes er det normalt, at man mindes de afdøde ved ikke at glemme dem i dagligdagen og derfor fortsat snakke om dem og komme med mindre anekdoter. Ligeså almindeligt er det ligeledes at anvende smykker til at mindes dem. Den kan være ringe eller andet, der er gået i arv. Her er min favorit guld medaljoner i høj kvalitet, hvor man derved kan bære et billede af den afdøde inde i medaljonen. På den måde er personen eller personerne altid tæt ved ens hjerte.

 Uanset hvordan man gør det er det vigtigt ikke at glemme de døde og deres aftryk på vores liv og vores verden. Vi er deres arv og det er vigtigt, at man tager dette seriøst og gør sit bedste for at efterleve dette.

modpress

Forfatteren modpress

Efterlad en kommentar